Функції духовки EOM 973 TL:
Гриль: ідеально підходить для приготування невеликих порцій м’яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок.
Подвійний гриль: режим, що підходить для приготування стейків, запікання курки та страв із сирною скоринкою.
Подвійний гриль + вентилятор: такий режим дозволить приготувати великі порції м‘яса, при цьому збереже його соковитість та ніжність та надасть рум’яної скоринки.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та робота вентилятора: у цьому режимі одночасно працюють і верхній, і нижній нагрівальні елементи, а вентилятор забезпечує більш рівномірне розповсюдження тепла. Для приготування будь-якої випічки, а також сушки фруктів та овочів одразу на декількох рівнях духовки.
Конвекційний нагрів: спеціальний нагрівальний елемент на задній стінці духовки генерує тепло, яке потім розподіляється по духовці завдяки вентилятору. Система дозволяє готувати різні страви на декількох рівнях без змішування запахів.
Нижній нагрів + вентилятор: поєднання нижнього нагрівального елементу з вентилятором. Чудово підходить для запікання риби з овочевим гарніром, приготування піци та запікання картоплі.
Рожен: при приготуванні на рожені в режимі грилю продукт рівномірно обсмажується зі всіх боків. У духових шафах шириною 60 і 90 см рожен, що обертається, встановлюється по діагоналі для оптимального використання простору духовки.
Розморожування: вентилювання холодним повітрям зменшує час розморожування продуктів без використання режимів нагріву.
Освітлення
|