Функції духовки EOT 1167 IX:
Рожен: при приготуванні на рожені в режимі грилю продукт рівномірно обсмажується зі всіх боків. У духових шафах шириною 60 і 90 см рожен, що обертається, встановлюється по діагоналі для оптимального використання простору духовки.
Верхній нагрів: працює тільки верхній нагрівальний елемент. Для приготування суфле, запікання овочів на решітці.
Верхній нагрів + вентилятор: поєднання верхнього нагрівального елементу з вентилятором дозволяє отримати легку золотисту скоринку на стравах, що готуються. Ця функція застосовується для запікання зі збереженням соковитості страви, наприклад, стейків, гамбургерів, овочів тощо.
Гриль: ідеально підходить для приготування невеликих порцій м’яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок.
Гриль + нижній нагрів
Подвійний гриль + вентилятор: такий режим дозволить приготувати великі порції м‘яса, при цьому збереже його соковитість та ніжність та надасть рум’яної скоринки.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та робота вентилятора: у цьому режимі одночасно працюють і верхній, і нижній нагрівальні елементи, а вентилятор забезпечує більш рівномірне розповсюдження тепла. Для приготування будь-якої випічки, а також сушки фруктів та овочів одразу на декількох рівнях духовки.
Конвекційний нагрів: спеціальний нагрівальний елемент на задній стінці духовки генерує тепло, яке потім розподіляється по духовці завдяки вентилятору. Система дозволяє готувати різні страви на декількох рівнях без змішування запахів.
Багаторівневий нагрів
Нижній нагрів: працює тільки нижній нагрівальний елемент. Рекомендуємо використовувати для приготування тортів, бісквітів.
Розморожування: вентилювання холодним повітрям зменшує час розморожування продуктів без використання режимів нагріву.
Освітлення
|