Функції духовки EOT 960 B:
Верхній нагрів: працює тільки верхній нагрівальний елемент. Для приготування суфле, запікання овочів на решітці.
Гриль: ідеально підходить для приготування невеликих порцій м’яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок.
Подвійний гриль + вентилятор: такий режим дозволить приготувати великі порції м‘яса, при цьому збереже його соковитість та ніжність та надасть рум’яної скоринки.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та робота вентилятора: у цьому режимі одночасно працюють і верхній, і нижній нагрівальні елементи, а вентилятор забезпечує більш рівномірне розповсюдження тепла. Для приготування будь-якої випічки, а також сушки фруктів та овочів одразу на декількох рівнях духовки.
Конвекційний нагрів: спеціальний нагрівальний елемент на задній стінці духовки генерує тепло, яке потім розподіляється по духовці завдяки вентилятору. Система дозволяє готувати різні страви на декількох рівнях без змішування запахів.
Конвекційний нагрів та верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): ця функція гарантує оптимальний результат при приготуванні страв, що потребують більш ретельного пропікання нижньої та верхньої частини. Таким чином можна випікати бісквіти, безе та пироги одразу на декількох рівнях духовки.
Нижній нагрів: працює тільки нижній нагрівальний елемент. Рекомендуємо використовувати для приготування тортів, бісквітів.
Нижній нагрів + вентилятор: поєднання нижнього нагрівального елементу з вентилятором. Чудово підходить для запікання риби з овочевим гарніром, приготування піци та запікання картоплі.
Розморожування: вентилювання холодним повітрям зменшує час розморожування продуктів без використання режимів нагріву.
Освітлення
|